Pitkäsaari

Jo yli 20 kesää on Kotkan Karhulan edustalla sijaitseva Pitkäsaari toiminut seuramme kesäpaikkana ja tukikohtana. Saaressa on saunarakennus, grillipaikkoja, tiskauspaikka, puuceet sekä yöpymiseen soveltuvia mökkiä, joita vuokrataan jäsenille. Saareen tulee makea vesi, mutta sähköä veneilijöiden käyttöön ei ole.

Pitkäsaaren satama on erittäin suojainen pohjois-etelä suunnassa sijaitseva poukama, jossa on kolme laituria. Eteläisin laituri on tarkoitettu pienille soutu- ja perämoottoriveneille. Kaksi muuta laituria on tarkoitettu suuremmille veneille. Pohjoisimman laiturin päässä on poijupaikkoja, joissa veden syvyys on noin 2 metriä.

Kaikki seuran jäsenet perheineen ovat tervetulleita saareen viihtymään ja nauttimaan ajastaan. Sauna antaa makoisat löylyt ja ruuanlaitto onnistuu hyvin grillikatoksessa. Astioiden pesupaikka on katoksen läheisyydessä.

Kaikille saaripaikan kävijöille on laadittu Pitkäsaari-ohjeet, jotka neuvovat sujuvaan saarella oloon ja toimimiseen.

Pitkäsaaren vuotuinen käyttömaksu on 30 eur/venekunta. Vierailijat voivat maksaa vapaaehtoisen 5 eur/vrk Pitkäsaaren käyttömaksun. Maksulla käyttäjät kattavat osan tukikohtamme ylläpidosta aiheutuvia kustannuksia, kuten polttopuut ja kaasu. Käyttömaksun maksaneet saavat halutessaan saunan avaimen.
Saunan avaimia voi kysyä Markku Niemeltä p. 0400 776643.

Pitkäsaaren vuokrattavista mökeistä kannattaa kysyä Minna Niemeltä p. 0400 555543. Osa mökeistä on vuokrattu pitkäaikaisesti.

HUOM! Vaikka et olisikaan maksanut Pitkäsaaren käyttömaksua, olet tervetullut tutustumaan seuran kesäpaikkaan.
Autamme mielellämme kaikissa Pitkäsaarta koskevissa asioissa.

HYVÄÄ KESÄÄ KAIKILLE PITKÄSAAREN KÄVIJÖILLE!


Mökkien vuokrahinnat v. 2022
Koko kesä 480 eur
Kuukausi 200 eur
Viikko 100 eur
Juhannus 70 eur (kolme vuorokautta)
Vuorokausi 20 eur


Pitkäsaari -ohjeet löytyvät TÄÄLTÄ.


AJO-OHJE Pitkäsaareenajoohje.jpg

pitkasaari5.png

pitkasaari_480-360.jpg