Pitkäsaari

Jo yli 20 kesää on Kotkan Karhulan edustalla sijaitseva Pitkäsaari toiminut seuramme kesäpaikkana ja tukikohtana. Saaressa on saunarakennus, grillipaikkoja, tiskauspaikka, puuceet sekä yöpymiseen soveltuvia mökkiä, joita vuokrataan jäsenille. Saareen tulee makea vesi, mutta sähköä veneilijöiden käyttöön ei ole.

Pitkäsaaren satama on erittäin suojainen pohjois-etelä suunnassa sijaitseva poukama, jossa on kolme laituria. Eteläisin laituri on tarkoitettu pienille soutu- ja perämoottoriveneille. Kaksi muuta laituria on tarkoitettu suuremmille veneille. Pohjoisimman laiturin päässä on poijupaikkoja, joissa veden syvyys on noin 2 metriä.

Kaikki seuran jäsenet perheineen ovat tervetulleita saareen viihtymään ja nauttimaan ajastaan. Sauna antaa makoisat löylyt ja ruuanlaitto onnistuu hyvin grillikatoksessa. Astioiden pesupaikka on katoksen läheisyydessä.

Kaikille saaripaikan kävijöille on laadittu Pitkäsaari-ohjeet, jotka neuvovat sujuvaan saarella oloon ja toimimiseen.

Pitkäsaaren vuotuinen käyttömaksu on 30 eur/venekunta. Vierailijat voivat maksaa vapaaehtoisen 5 eur/vrk Pitkäsaaren käyttömaksun. Maksulla käyttäjät kattavat osan tukikohtamme ylläpidosta aiheutuvia kustannuksia, kuten polttopuut ja kaasu. Käyttömaksun maksaneet voivat halutessaan lunastaa käyttöönsä Pitkäsaaren avaimen 50 eur/avainpanttimaksua vastaan. Maksu maksetaan ennen avaimen luovutusta seuran tilille OP Kotka FI28 5172 0220 0122 24 käyttäen maksuviitettä 36003. Pitkäsaaren avainyhteyshenkilö on Kari Hätälä p. 0400 406 768.

Pitkäsaaren vuokrattavista mökeistä kannattaa kysyä kymen.navigaattorit@gmail.com. Osa mökeistä on vuokrattu pitkäaikaisesti.

HUOM! Vaikka et olisikaan maksanut Pitkäsaaren käyttömaksua, olet tervetullut tutustumaan seuran kesäpaikkaan.
Autamme mielellämme kaikissa Pitkäsaarta koskevissa asioissa.

HYVÄÄ KESÄÄ KAIKILLE PITKÄSAAREN KÄVIJÖILLE!


Mökkien vuokrahinnat v. 2023

Omat mökit 600 eur / koko kesä

Itärannan mökit 500 eur / koko kesä
Itärannan mökit 250 eur / 1 kk

Pitkäsaari -ohjeet löytyvät TÄÄLTÄ.

Pitkäsaari ESITE.

Turvallisuus ja hätätilanteet

Tutustuthan Pitkäsaaren turvallisuus- ja pelastussuunnitelmaan sekä toimintaohjeisiin hätätilanteessa. Turvallisuus- ja pelastussuunnitelma löytyy TÄÄLTÄ.


AJO-OHJE Pitkäsaareenajoohje.jpg

pitkasaari5.png

pitkasaari_480-360.jpg