Tervehdys hallitukselta, elokuu 2023

14.08.2023

Tervehdys hallitukselta!

Nyt kun veneilykausi on useimpien osalta jo puolivälin ohittanut ja on aika tarkastella, mitä kausi on tuonut tullessaan.

Tärkeimmässämme eli Pitkäsaaressa on kevään ja kesän aikana talkoiltu ahkerasti. Isot kiitokset kaikille talkoisiin ja toimintaan osallistuneille!

Tällä kaudella normaalien ylläpitotoimien lisäksi on mm. uusittu saunan ja varaston lukitukset, vaihdettu saaren päävesiventtiili, hankittu grillikatokseen uusi grilli, saunalle uudet kalusteet ja keinu sekä rakennettu saareen keinuja lapsille. Työn alla on grillikatoksen liukuovi, jota puuhamiehemme rakentavat. Lisäksi Pitkäsaareen on hankittu uusi akkukäyttöinen ruohotrimmeri, jota mielellään saa käyttää 😊 Pitkäsaaren uuden avaimen, jolla pääsee saunalle ja varastoon voi lunastaa, niin kuin aiemmin on tiedotettu, Kari Hätälältä p. 0400406768.

Kuluneella kaudella on myös Pitkäsaaren turvallisuusasioihin tehty merkittäviä parannuksia. Saareen on laadittu turvallisuus- ja pelastussuunnitelma sekä hankittu defibrillaattori. Lisäksi laitureille on asennettu uimatikkaat. Turvallisuus – ja pelastussuunnitelma, kuten muukin Pitkäsaariohjeistus, löytyy seuran nettisivuilta kohdasta Pitkäsaari.

Kärkisaaren laiturissa on uusittu vesilinjoja ja aisoja ja näin saatu muutama laituripaikka lisää käyttöön. Puuvenekeskuksessa on pidetty laituritalkoot ja Pitkäsaareen on tuotu laituriaisoja.

Kesän menneistä tapahtumista mainittakoon veneseurojen kanssa sovitut vierailupäivät, jotka veivät kalenterista 3 viikonloppua. Tästä syystä muut suunnitellut eskaaderit jätettiin tekemättä, sillä toimintaa suunnitellessamme arvelimme tapahtumista tulevan jo ähkyä, jos niitä on jokaiselle viikonlopulle. Kovin montaa venekuntaa eivät veneseuravierailut liikkeelle saaneet, mutta yleisesti pidettiin hyvänä asiana, että vierailupäiviä järjestetään.

Vaikka kesä jo kääntyykin pimeneviksi illoiksi on sitä ja tapahtumia vielä jäljellä. Seuraavana vuorossa on muinaistulien viikonloppu soppajuhlan merkeissä lauantaina 26.8. ja sen jälkeen lipun lasku lauantaina 16.9. Molempiin tapahtumiin toivomme runsasta osanottoa. Syksyn saaristo- ja rannikkolaivurikurssit alkavat 6.9 ja 7.9. Ilmoittautumiset kursseille Kotkan opistoon 14.8. alkaen. Tarkempaa tiedotusta tapahtumista seuran netti- ja Fb-sivuilla.

Muistutuksena vielä oman ajantasaisen sähköpostiosoitteen toimittaminen seuran jäsenrekisteriin. Voit toimittaa yhteystietosi osoitteeseen kymen.navigaattorit@gmail.com.

Terveisin hallituksen ja omasta puolesta
Markku Ryökkynen

21.09.2023Kiinnostaisiko luottamustehtävä seurassa?
14.08.2023Tervehdys hallitukselta, elokuu 2023
14.08.2023Sähköpostiosoite seuran jäsenrekisteriin
14.08.2023Syksyn laivurikurssit alkavat 6.9. ja 7.9.